Viikonloppuni oli mahtava!

Perjantaina kirjoitin koulujuttuja, kävin Body pumpissa ja näin Hemukkaa.

Bodypump oli siis jo seiskalta aamulla, mutta onneks menin maman kanssa, joten ei tarvinnut kun nousta, hypätä autoon ja urheilla. Tiesin heti, että paikat tulevat sairaan kipeiksi, vaikka kuinka venyttelisin.Illalla näin Hemukkaa. Syötiin Bali haissa, kierreltiin kaupungin illassa ja ostettiin miljoonat korvikset ja Stupidosta The xx yhtyeen levy. Oli mukavaa.

Lauantai olikin sitten parhautta täynnä! Kävin testaamassa Yin Hot Joogaa. Eli reilussa 30 asteessa syvävenytellään ja päästään lähes meditatiiviseen tilaan. Sessio kesti 2 tuntia ja oli parasta mitä oon kokenut pitkiin aikoihin. Aluksi ahdisti lämpö, mutta siihen tottui nopeasti. Asanoissa oltiin kerrallaan noin 5 minuuttia ja hengitys tapahtui nenän kautta ulos ja nenän kautta sisään. 2 tuntia hurahti ja olo oli raukea. Noin tunnin päästä session loputtua aloin tuntea lievää pahoinvointia ja huimausta. Johtui luultavasti aineenvaihdunnan kiihtymisestä. Söin, join ja hengailin kotona. Päätin, että joogailen myös sunnuntaina.

Näin tein. Asanat tuntuivat välillä helpommilta. Hiki virtasi ja tunsin hetki hetkeltä kuinka olen löytänyt oman lajini. Illalla käytiin Johanneksen kanssa elokuvissa. "Tyttö joka leikki tulella", oli pliisumpi kuin odotin. Myös joogan jälkeinen väsymys meinasi vallata, juuri ja juuri pysyin hereillä. Uni maistui!

Tänään olen viettänyt perus maanantai vapaata. Kävin juoksemassa, yritin asentaa tulostinta ja kirjoitan koululle stooreja. Juokseminen tuntui tänään helpommalta...lieneekö joogan ansiosta. Tänään on myös Pikkis reenit pitkästä aikaa. Levyjulkkarit lähestyvät, joten ihan hyvä vähän harjoitella settiä.

Lo