Mul on nyt uusi tukka.

Viime yönä en meinannut saada unta, sunnitellessani tulevaa päätä. Töissäkin olin vielä ihan pihalla...ei oikeastaan mitään hajua mitä haluan. Toisaalta jotain punaista, mutta toisaalta ruskee on jees. Lyhyt vai pitkä?

Töiden jälkeen juoksin kampaamoon, eli yhden kerroksen ylöspäin. Ekaa kertaa elämässäni kampaaja oli mies. Mukava mies. Meillä oli yhteisiä tuttujakin...Elli ja Mikko. Mies ehdotti lyhyttä leikkausta ja muutamia raitoja. Ite en yleensä ole tykännyt itselläni lyhyestä tukasta, mutta suostuin kuitenkin. Kampaajalla on typerintä se ettei saa vain olla ajatuksissaan ja nauttia siitä kun joku näprää päätä. Koko ajan pitää pälättää ihan älyttömistä asioista. Lopulta pyysin lehden ja sain lukurauhan.

Hitto! Nyt on sitten lyhyt tukka. Ei toki mitään sellasta kun Empulla, mutta riehakkaan lyhyt. Itse kampaajamies kuvaili tätä punkgootiksi, mä en ihan kompannut, mutta jotain rokkia täs on. En ole ihan tyytyväinen, mutta enköhän pian totu.

Kotiin mennessäni poikkesin levykaupan kautta ja ostin toisen The Streetsin levyn. Tää on kovimmista kovin!! Sairaan hyvää meininkii! Nyt väsyttää, piirakka on uunissa ja tunti aikaa nähdä Hanna Oljiksessa. Emppu ja Ari houkutteli myös Tapastaan, mutta taidan passata. Huomenna töitä.

- Lo