Katsoin eilen Kill Bill leffat pitkästä aikaan. Varsinkin kakkonen on mun ihan ykkös suosikki. Joitain vuosia sitten, ko. leffojen ilmestyttyä, säveltelin laulun nimeltä "Kill Bill" (Driving with my pussy Wagon. Singin lullaby for you. Healing all those marks you left, I hope you suffer too...Tonight I am gonna end your road, tonight you're seeing the end...). Siinä on hyvää meininkiä (vaikkakin olen aika paska englannissa) : matalaa laulua, kellopeli, rautalankakitaraa ja Iso tomi. Tehtyäni sen se oli musta hyvä, sit se oli naurettava. Nyt se oli taas hyvä!

Tänään lähdetään Eltsulaisten kaa paariin. Ehkä mennään eka Muna-Molliin ja siitä eteenpäin Kouvola Cityyn. Jos eksytään Onnelaan, joudun juomaan paljon ja tanssimaan. Ajateltiin kuitenkin, että käytäis jossain syömässä ja oltais niinku aikuiset. Häh! Kivempaa ois kyl ehkä riehaantua. Toisaalta huomenna lähden Helsinkiin Rooskurin synttäreille, ehkäpä riehaannun vasta siellä.

Hahaa! Mahtavaa Pelle-Kissa on ihan tohkeissaan. Riehuu vaan olkkarin lattialla. Kynsien rapina kuuluu ja musta möykky juoksee edes takas huonetta. Hyvä että jollain on kivaa!

On kyl mulki.

-Lo