Istuskelen Hertsikan talon kuistilla. Radio Helsingistä tulee hyvää musaa taas. Kahvi maistuu yllättävän hyvälle, mutta voi saakeli että väsyttää!

Käsittämätöntä. Eilen olimme Empun ja Pilvin kanssa ulkona. Kaikilla on ihan kaamea krapula, vaikka ilta oli mitä mukavin ja alkoholin käyttö ei ollut valtaisaa. Vasta äskettäin pystyin nousemaan sängystä ja seisomaan omilla jaloillani.  Typerää tällainen puolivointisuus.

Eilen oli kivoja juttuja. Viassa oli hyvää ruokaa, mutta huono palvelu. Erottajalla oli tietenki tympeä palvelu, mutta hyvää musaa. Bellyssa oli mahtavaa musaa, kiva palvelu ja kivoja ihmisiä. Maria Gasolina oli upea livebändi!! Harmi, että ne eivät tule meidän kanssa oranssille soittamaan, vaikka alkuperäinen suunnitelma niin olikin. Bändi taitaa kokonaan lopettaa keikkailun, so I heard...

Mainostettiin Bellyssa Helvet Undergroundia. Jaeltiin flaijereita ja värvättiin ihmisiä katsomaan "musiikkispektaakkelia". Maria Veitolan on pakko mainostaa meitä. Sanoin sille asiasta kahdesti ja kehuin vielä sen radio-ohjelmaa. Oisko pitänyt vielä tarjota bisse ja maksaa sen vuokra?? No ei ehkä, se olisi mennyt  jo liiallisuuksiin. Myös Empe jutteli Jason muuttaa taivaaseen  bändin jonkun tyypin kanssa. Hehe, olipa hauska lause. Toivottavasti se sai värvättyä meidät soittamaan niiden kanssa.

Otettiin taas miljoonasti kuvia. Mahtavaa, että kesästä on jo toosi paljon kuvia. Haluan  tehdä oman kesä 2006 kansion, johon tulee hienoja tekstejä ja mitä mahtavampia kuvia. Haluaisin oman digikameran, mutta ei minulla ole rahaa sellaiseen. Kohta täytän, tai siis 2 kuukauden päästä, 24-vuotta. Voisinkohan pyytää sellaisen synttärilahjaksi...Äh, en tiedä. Nyt hutasen kahvin sisuksiini ja yritän vähän soittaa. Voi, kunpa olisi taas uuden laulun aika!

- Lo