Keikat ovat nyt ohi.

Tavastia oli toissapäivänä. Ihmisiä oli mukavasti ja olo oli hyvä. Hengailin ensin koko päivän Sopen ja Tipoorin kanssa. Osteltiin kaikkea, juotiin muutamia oluita ja syötiin. Juteltiin myös mun muutosta ja nyt olet ihan älyttömän iloinen, että sinne lähden!!

Meil oli Empeeran kanssa mekkoteema. Sit mä päätin vielä lisätä päähäni hatun. Kuuma oli kun saunassa, mutta olin urhea ja hikoilin kuin pieni sika. Keikkasetti oli jokseenkin tällainen: Kuule luulen, Odotan, Miks et anna, Pimeää, Hän tanssi, Kenkärokki,Voimalaulu. Harmi vaan että jouduttiin soittamaan kiireessä. Tavastian tiukat aikataulut eivät joustaneet juurikaan. Mutta ymmärtäähän sen kun 5 bändiä haluaa soittaa samana iltana. Tai oikeastaan kaikki varmaan haluaisi soittaa yksin, mutta minkäs teet kun sellainen ei ole vielä mahdollista. Sitä paitsi yleensä näistä toisista bändeistä bongaa aina joitain mukavia tuttavuuksia. Tällä kertaa tosin niin ei käynyt. Pysyteltiin ihan omissa poppoissamme. Hengailtiin sitten koko ilta Tavastialla ja kahden aikaan taksilla kotiin. Erkka lupas juosta Miken kanssa coopperin ja uhos että juoksee ainakin kolme tonnia. Haha!! Vähän mä haluan nähdä.

Seuraava aamu venyi pitkäksi. Sain erkalta Frendejä synttärilahjaks, joten taisin kattoo niitä noin kello kymmenestä neljään. Sit piti nousta ja alkaa valmistautua Engelin keikkaa varten. Koko päivän oli uhkaava sadeilma, ja just ennen keikkaa sit alkoki satamaan ihan täysii. No, me ei säikähdetty vaan siirrettiin sitten soittimet Engelin Pianohuoneeseen. Empun kaa soitettiin flyygelillä, Ari akustisella ja erkka ibanezilla. Tomppa jäi sitten koko huvista pois, sillä mitkään rumpuvehkeet ei olis huoneeseen mahtuneet. Oli tosi kiva soittaa pitkästä aikaa akustinen live! Yleisö tykkäsi ja me olimme iloisia.

Tänään, tällä hetkellä sataa myös ihan täysii! Kiva, että olen turvassa sisällä. *

- Lo