Tuulee niin kovaa, että hiukset meinaa irrota. Lämmitellään Soiben kanssa molempia pönttöuuneja useaan kertaan päivässä, mutta sisällä on silti kylmä. En edes halua ajatella kuinka käy sydäntalvella.

Tänään lähden Helsinkiin. Ihan kiva mennä, aijon tilata vanhemmiltani saunan lämpimäksi ja värjötellä siellä koko illan. Huuletkin on ikävästi rohtunut ja nokka vuotaa koko ajan. Mutta en myönnä olevani kipeä, se vaan kuuluu tähän vuodenaikaan. Eilen oltiin raveissa. Voitin eka 15 euroo, sit vähän hävisin ja sit taas voitin...Kuitenkin lompakossani oli lopuksi vain 5 euroo, vaikka 20 siellä oli tultaessa. Oli kyl tosi hauskaa! Koska en ollut päivällä siivonnut karsinoita, ni raveista palauduttamme oli vielä se edessä. Herranjumala, että oli pimeää! Törmäsin oveen ja en meinannut löytää hevosia tarhasta. Selvittyäni urakasta otin lasin viiniä ja kömmin nukkumaan.

Lähtölaulu soi eilen Radio Helsingissä ja se on kiva jude se! Joku oli toivonut sitä, jee! Nyt pitää mennä taas siivoomaan karsinoita, ja sit kohti Helsinkiä.

-Lo