Olipas taas viikendi.

Kolmena peräkkäisenä iltana Bellyssä. Torstaina, perjantaina ja lauantaina. Seurana oli perjantaina Emppu ja lauantaina Ville ja Eeva.

Perjantaina olin siis Thipoon kaa katsomassa Pmmp:tä. Oli hauska keikka, eikä siitä enempää. Keikan jälkeen näin Empun Bellyssä, ku Thii lähti takas kouvolaan. Juteltiin mukavan miksaajamiehen eli Raimon kanssa ja mentiin lopulta Tuomaan grillin kautta Emelle yöks.

Aamulla herättiin yhden pintaan ja alettiin tavalliseen tapaamme hommata Pikkikselle keikkoja. Yritetään saada Bellyyn levyjulkkarit, mut kattoo nyt haluuko ne meitä sinne. Kuuden aikaan Eme lähti kouvolaan ja mä Hertsikaan. Kävin saunassa ja lähdin Miljun kaa Henkan synttäreille. Misse oli ollut edellisenä iltana myös ulkona ja oli väsynyt, mutta hauska! Henkka oli tehnyt mainiota kasvispitsaa ja munakasta. Syötiin ja juotiin. Yhentoista aikaan suuntasin taaaas nenäni kohti Bellyä. Siellä oli siis Vike ja Evo. Siellä oli myös Kevin yhtye, joka oli aika tylsä ja vihreiden puoluebileet. Mua ällötti olla puoluebileissä ja lähdettiinkin Fanny goes to Hollywoodiin, koska uskoin sen olevan kiva ja ihana paikka.

Tottahan se oli! Fanny oli just hyvä avara ja savuton. Vaikka itse poltankin teki röökittömyys hyvää. Siellä oli myös ihana Dj tyttö, jolta kävin toivomassa musaa ja jubaamassa. Innostuin myös levareiden soitosta ja haluan alkaa harjottelee sitä. Pitää vaan hankkia vinyylejä, Jopo lupasi opettaa mut alkuun. Yhtäkkiä olin aika käpessä, onneks kello oli jo paljon, lähdettiin siis bussilla kotiin.

Tänään Olen ollut studiolla, lentokentällä ja nyt Eltsussa. Heitin soilen kentälle, ku se lähti viikoksi sekoilemaan Rukalle. Studiolla taasen tehtiin miksaus valmiiks, huomista masterointia varten. Levystä tulle ihana!

Yritän nyt vähän rauhottua. Rahaa menee liikaa ja kroppa alkaa prakaamaan, johtuen valvomisesta ja huonoista elintavoista. Ulkona on myrskyisää.

-Lo