Maanantai se sieltä taas hiipi.

Eilen oli kyllä mahti päivä. Ravasin ymäri Helsinkiä etsiskellen levyjä levylaukku ohjelmaan. Paras paikka oli Hietatori, jossa treffasin Lucan saaden lainaan Kotsaa ja Staminaa. Ilma oli kaunis, aurinkoinen ja eloisa. Empulta hain paljon levyjä. Sellasiakin joita ei ehditty soittaa. Embe oli "hieman" väsynyt, joten en häirinnyt kauaa, vaan jatkoin kohti Ruoholahdenkatua hakemaan vielä Misseltä vikat plätyt. Misse keitti mulle kahvia ja rauhoitteli mukavasti jo kielessä tuntuvaa jännitystäni. Joo, mä siis jännitän kielellä. Tuntuu siltä kun alkais vetää suonta kielestä. Se ei ole kovin kivaa. Mutta mielummin kieli kun oksennus.

Neljältä alkoi lähetys. Laura oli super kiva ja oli helppo jubailla sen kanssa. Innostuin kaikista biiseistä ihan kybällä. Tässä kuitenkin lista teidän nähväksi :

MAGYAR POSSE: Whirlpool of Terror & Tension
MOLOKO: Familiar Feeling
ANNIE: Always too Late
VAUGHAN SARAH: April in Paris
KUULA MARITTA: New York
WHITE STRIPES: Seven Nation Army
KOTITEOLLISUUS: Eevan perintö
MADONNA: Secret Garden
HARVEY P J: A place called home
GONZALES JOSE: Crosses
PHOENIX: If I Ever Feel Better
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP: Ylpeä sydän
COLDPLAY: God Put a Smile Upon Your Face
WILSON JENNY: Summer Time -the Roughest Time
RANTASILA MARI: Meidän matka
STAMINA: Merestä maalle
SYDÄN SYDÄN: 00800
KNIFE: Heartbeats
RISTO: Diskopallo

Tänään on Pikkis reenit pitkästä aikaa. Keskiviikkona soitetaan 6.linjalla Jalankulkuämpärin kanssa. Odotan innolla, sillä kaipaan jo tosi paljon keikoille. Vietän koko viikon Helsingissä ja yritän saada juttuja aikaan: Äässille pohjat räppiprojektiin, kahden keskeneräisen biisin säveltäminen loppuun, urheilua, hyvien keikkojen bongailu, ja tietty PÄÄSYKOKEISIIN lukeminen.

Hmm, nyt meen lukemaan ja juomaan aamun kahvit. Bokkeris Bokkeris vaan.

-Lo