Siis ihan oikeesti musta alkaa tulee koiraihminen! Rakastan Vilin kanssa lenkkeilyä. Aamulla väsytti niin saatanasti, mutta heti kun päästiin ulos ovesta raikkaaseen aamuun meinasin seota hyvään oloon. Käveltiin pitkä lenkki ja olisin halunnut soittaa töihin olevani kipeä, koska tuntu paljon kivemmalta olla ulkona with THE dog.

Nyt aijon myös laihtua. Olen tietysti hyvässä vauhdissa, koska päivittäin tulee käveltyä useita kilometrejä ulkoilutuksen merkeissä. Hitto kun tykkään niin paljon suklaasta, mutta aijon nyt vierottaa itseni. Mulla on myös koko ajan siivoomisen tarve. Tykkään järjestellä tavaroita ja pedata sängyn. Olen myös terveyssyistä juonut melkein joka ilta lasin punkkua. Synttäreiks sain monta pulloa, joten saa kai niitä vähän maistella, mutta painotan sanaa TERVEYS! 

Äässi heitti kyllä äsken ilmoille kutsun pienestä tinttauksesta...ei se huonompi idea ääsmaster oo. Mä vähän kelailin, et voitais mennä kattoo Sydän Sydäntä perjantaina Virginiin. Siellä vois kuunnella hyvää musaa ja sit tehdä jotain super hauskaa! Kaikki vaan mukaan, koska sydän sydän on ihana!

Joo, nyt jatkan töitä. Ei kyl yhtään huvittais, mutta pakko on.

-Loo