Eilen oli hauskaa! Ja tavallaan myös epätodellista.

Nähtiin Emirantti ja Vilpotti Coronassa. Läpät oli levottomia, muistaakseni join pari bisseä. Puhuttiin Tukiaisen siskoksista, flunssasta ja hmm... isistä.

Johanneksen kanssa jatkettiin Katherine laivalle, joka hengaili Etelä-rannassa. Laiva oli mahtava! Vanha ja puinen. Ruumassa oli paljon istumapaikkoja ja pienellä stagella esiintyi bändejä akustisesti. Join taas oluen ja myös kuivan siiderin. Vaikka join mielestäni kohtuudella, huomasin taksissa, että oho! Miehän oon humalassa. Lenkitettiin koirat ja katottiin vielä netti-tv:stä Tukiaisten haastattelu. Taisin nukahtaa kesken, koska en muista siitä mitään. Ainiin! Tilattiin myös yöllä pitsaa! Jostain pitseriasta sai kotiinkuljetuksella vielä klo 2 Pitsat! Se oli upeeta.

Heräsin tänään pirteänä klo 8. Mun paha tapa on alkaa höpöttää heti kun simmut aukeaa. Höpötin sitten Johannekselle ummet ja lammet, enkä kunnioittanut hetkeäkään, että sitä ehkä vielä väsyttäisi. Noustiin kypän aikaan ja J lähti kuvaamaan sen veljen rallisekoilua ja mä aloin siivota tätä kämppää. Nyt oon pessyt matot, tiskannut, imuroinut, pessyt uunin ja laittanut vaatteet kaappiin. On niin saatanan siistiä, ettei meinaa kodiksi tuntea!

 

Kohta tossa sisäpihalla alkaa grillibileet. Kyllä, helmikuiset grillibileet. Ehkä vähän osallistun, mutta puol seiskaks pitää keritä Juttikseen soundtsekkiin. Soitetaan tänään Emban kaa kahestaan Pikkistä. Meidän jälkeen soittaa Tuomari Nurmio.

Upeeta

 

Loli