Huhhuh. Hääkeikka oli eilen.

Tsekattiin soundit paikan päällä puoliltapäivin. Kaikki oli ok, paitsi että kasinon henkilökunta oli jokseenkin kusipäistä. Kaikki kysymykset mitä esitimme olivat typeriä ja vastauksen mukana saatiin pitkiä huokailuja. Päätin vähän vittuilla ja aloin tuijottamaan Pääkusipäätä, lopulta se hermostu ja tiuskasi :" oliko sulla vielä jotain asiaa?!" Sanoin ei, ja jatkoin vielä hetken tuijottamista.

Valmistautuminen oli ärsyttävää. Kirkko alkoi vasta neljältä, joten aikaa onneksi oli. Meinasin pilata mekkoni, joka on kaunein vaate mitä olen ikinä omistanut. Pitkä Unikkomekko, joka istuu just täydellisesti. Noh, kuitenkin selvisin säikähdyksellä. Häissä oli toki aluksi nihkeetä. Kaikki oli niin virallista ja ainoastaan terassilla rööki kädessä pystyi vähän relaamaan. Oli hauska tavat tuttuja vuosien takaa. Ehkä mukavin yllätys oli Ari, jonka kanssa ollaan asuttu lähekkäin aina, mutta yleensä ei mitään olla juteltu.

Oltiin Katriinan kanssa hetken aikaa huolissamme pysyykö Väge ja Tomi selvinpäin ennen keikkaa. Pelättiin myös että ne aiheuttaa kohtauksia. Onneksi mitään ei käynyt. Setti meni ihan jees. Soitettiin joitain biisejä yleisön pyynnöstä pari kertaa ja Veera sai hakata tamburiinia niin maan pirusti. Mä huomasin jossain vaiheessa että on tullut jotain jo otettua. Kaadoin ehkä kahdeksan lasia viiniä (valkoista!) keikkamme aikana. Hauskinta on kuitenkin se, että soitin synaa ja mulla ei ollut mitenkään paljoa liikkumatilaa.

Meidän keikan jälkeen häät alko loppumaan. Kello 1 oli kaikkien oltava ulkona. Noh, eipä siinä muuta kun jatkoille Marjikseen, Petskun vanhempien kotiin. Mä matkustin Kimin ja Joonan kanssa meidän keikka-auton sikaosastolla, mahtava kokemus. Perillä olikin sitten juomaa ja hyvää seuraa. Hengailin aika pitkälle Vertsun, Katriinan ja Arin kaa. Laulettiin, räpättiin ja tietty juopoteltiin. Joskus kello neljältä jengi alkoi hyytymään. Noh, mä ajattelin soittaa taksin kotiin, mutta eipä niitä sitten ikinä tullut. Käytiin sit Katriinan kanssa nukkumaan johonkin sänkyyn. Tänä aamuna ponkasin sitten ylös kello 10 ja komensin katriinan tilaamaan taksin. Arikin oli sitten jäänyt yöks ja lähti samalla taksilla. Naurettiin vaan ihan kippurassa ja päätettiin lähteä vielä Siilinpesään jatkoille. Siellä sitten terassilla vietettiin kolmisteen mukavat 4 tuntia syöden pitsaa ja juoden tietty olutta. Meidän hupeihin kuului mm. Toisille soittelu, tupponenälle nauraminen (siiliksen kokki) ja menneiden muistelu. Kävi ilmi mm. että Ari oli muhun koulussa ihastunut...hihii...olin mäkin kai siihen jossain vaiheessa.

Ei saakeli, väsytti niin paljon kun raahauduin Ilvestielle. Menin heti nukkumaan ja heräilin joskus kuuden aikoihin. Sit lähdin kotiin ja nyt oon taas kattonut useita tunteja Sinkkuelämiä. Onneksi työt alkaa vasta ylihuomenna, voin vielä huomenna lomailla ja orientoitua oikeesti töihin menemiseen. Ehkäpä käyn huomenna moikkaamassa Aria satamassa, kun se siellä ohjailee laivaa...

- L