Vihdoin Eltsussa! Tai siis oli tosi mukavaa olla lomailemassa Pariisissa ja Helsingissä, mutta tää tuntuu nyt kyllä kodilta. 

Ulkona tuulee taas niin saatanasti. Saan koko ajan olla vahtimassa tallin kattoa, ettei se irtoa.

Keskiviikko

Hengailin aamupäivän ilvestiellä. Kokeilin kaikkia ihan huonoja vaatteita päälle, kun en osannut päättä illan varustusta. Nähtiin Kutosella joskus kuuden aikoihin ja mä jouduin saakeli tsekkaa rummut Thoon puolesta, koska se meni vauvauintiin pikku Temposen kaa. Jotenki on aina huvittavaa jos soitan rumpuja. Hienoja komppeja kuitenkin keksin. Tsekattiin varmaan noin 2 ja puol tuntii. Sit kaikki muut jäi hengailee kutoselle, mut minä ja Embe lähettiin vielä käymään Ilmarinkadulla. Vaihdoin kuitenkin vielä paidan ja Embekin vaihto. Mä join yhden bissen ja sit lähdettiinki takaisin. Keikka kekkuli meni ihan jees. On ollut parempiakin fiiliksiä, mutta ihan tyydyttävä suoritus. KEIKKASETTI:  Lähtölaulu, kuule luulen, miks et anna, hän tanssi, eevat, tyttö ja poika, kauneimmat, odotan, pimeää, planeetat, kaarnalaivat.

Keikan jälkeen jäin hengailee kutoselle loppuun asti. Tanssin ja iloitsin mm.Missen ja Äässin kaa. Tosin Äässi lähti kotiin ennen. Käveltiin lopulta Milun kaa Ruohiksenkadulle.

Torstai

Aamulla heräsin puol ysin aikoihin. Keitin kahvia ja aloin kattoo Lars Von Trierin Riget-sarjaa. Ihan sairaan hyvä!!! Suosittelen jokaiselle tätä elämystä. Ihan tajuttoman siistejä henkilöitä ja ihmeellisiä asioita. Muutamien tuntien jälkeen lähdin tapaamaan Elliä ja Epan pientä koiraa. Ärsyttävintä oli, että mun kännykän akku oli koko ajan lopussa. Tietty myöskään mun kännykkään ei käy "normaali" paksupi laturi, joten en voinut lataa Missellä. Muistin suunnilleen missä Elli asuu, joten sanoin tulevani sinne, eli Krunaan. ajelin raitsikalla, mut sit saakeli loppu akkendaaleri. Kävelin Epan talolle, mutta en tietysti tiennyt ovikoodia. Menin lähikiskalle pyytää jos saisin akkua vähän latailla. Eihän se tietty käynyt. Päätin, että nostan rahaa ja meen johonki baariin lataamaan. Noh, automaatilla nostomaatti ilmoitti :" korttisi ei ole automaattikortti" . Mitä helvettiä! Kävin vielä toisella maatilla, mutta sama laulu. Marssin sitten Nordeaan valittamaan asiasta. Eihän tädit uskonut, ennenkuin tuli kanssani automaatille kokeilemaan. Sain sit uuden kortin. Underbaarissa sain akkua ladattua, ja juotua yhden bissen.  Sain myös epan kiinni ja pääsin onnistuneesti perille.  Epan kaa vietettiin ilta Maian Helmessä, Harrysissa ja Loosessa. Loose keikka oli huvittava. Oltiin jo ehkä hiukksen käpässä ja päätettiin mennä moikkaa Lucaa. Kumpikaan ei kuitenkaan sit jaksanut juoda kun yhden Fisun ja bissen. Moikkailtiin siis Lucaa noin tunnin ajan ja otettiin pirssi alle. Menin Epalle yöks ja sain nukkua pienen koiran vieressä.

Perjantai

Herättiin kympin aikaan. Epan veli halusi lähtee meidän kaa aamukahville. Puettiin kiltisti ja otettiin koira kainaloon. Menttin Liisankadun Saksalaisen ravintolan terassille. Kahvi oli hyvää ja päivä aurinkoinen. Mentiin sit vielä kolmisteen Coronan terassille, jossa otettiin biseet. Kahden aikaan Antin piti lähtee Tampereelle ja mun ostaa Radio Helsinki klubille lippuja. Käväsin myös Ilvestiellä vaihtaa vaatteet, sillä mentiin Vikon ja Emen kaa kattoo Ääsin Etydiä Teakiin. Se olikin sitten parasta pitkään aikaan! Ääsi on mun lemppari kirjoittaja!!! Tietty sit itkin ku Äässi tuli kumartaa. Se näytti niin paniikkiselta, vaikka kaikki oli rakastanut sitä. Äässi, musat oli myös parhaat! Käytiin perus bisseillä Milenkassa ja hyvät nousut päällä lähdettiin Emen kaa kohti Bellyä.

Mut voi saakeli. Ei kyl ollut mitkään hyvät bileet...´Musa oli liian hiljaisella ja jotenki ei ollu niin kivaa, kun olisi voinut. Päätettiin luovuttaa ja lähtee Tuomaan grillin kautta kotiin. Nam! Pita Shalom Falafel oli niiin hyvää. Emellä tajuttiin molemmat, että tosi väsyneitä, eli ihan hyvä vaan että lähdettiin.

Lauantai

Heräsin kympin aikaan. Sovin Miljan kaa treffit Kampin metrikselle kahekstoista. Oltiin menossa kattoo Jusan ja Eltsun näytelmää(Puhdistus) Kansalliseen. Misse saapui kohtaamispaikkaan, mut sanotaanko, että Mingo oli menny vähän liian myöhään nukkuu :). Hehe. Se oli hauskaa. Katottiin "Puhdistus" ja lähettiin Eltsun ja Jusan kaa Kipinään ottaa pienet tasoittavat. Oli hauskaa nähdä Eltsuakin pitkästä aikaa. Pidettiin hirveetä meteliä, mut ei se haitannut. Mielummin niin...Elämä vois olla kauheen tylsää ja kireetäki....siitä en pitäisi. Viiden aikaan lähdin sit Misselle. Päätettiin viettää Vappua, sillä tiesin palaavani tänne Eltsuun vapuksi. Myös Viiv ja Embe + Johannes tuli paikalle. Maisteltiin skumppaa ja viintä. Mul kuitenkin oli suunnitelma. Halusin mennä kattoo Reginaa Korjaamolle. Muut ei lähtenyt, joten menin yksin. Juoksin koko matkan Kampista Korjaamolle. Se ei ollutkaan niin lyhyt matka kun luulin. Ehdin kuitenkin hyvin. Menin tietty eturiviin ja tanssin koko keikan. Kai siellä muutkin tanssi, mutta tuntu että olin ainoa. Oli hyvä keikka! Lähdin heti keikan loputtua takas Misselle. Perille päästyäni join vähän Camparia ja nukahdin.

Sunnuntai

Herättyäni, join paljon Spriteä ja söin suklaata. Lähdin Ilvestielle, jossa saunoin ja pakkasin. Sit olikin lähtö Eltsuun. Eli tänne.

Olen kaivannut heppoja ja Sobee ja Pheetä, joten oli ihana nähdä!! Siivottiin tarha, karsinat, tehtiin ruokaa ja katottiin CSI:ta. Kaikki oli taas niin turvallista.

Tänään meen ehkä Vappubileisiin kouvolaan. Huoh...kaipaan kuitenkin vielä Pariisiin...Olen tainut ihan oikeasti ihastua, sillä en saa ajatuksiani pois eräästä...

Valitettavasti niin kaukana asuvasta.

-Lo