Hei Jurrikat.

Mitä ihmettä Jurrikka tarkoittaa? Kertokaa jos tiedätte (Ah! Radiosta tulee Clocks eli tietty Coldplayta). Mut siis asiaan (jota enää harvemmin on).  (ja saakeli nää sulut on ärsyttävii).

Piti vaihtaa riviä, jotta tulee siistimpää. Mitäköhän mun piti kirjoittaa...hmm. Ainiin! Juotiin eilen Pheen kaa kossuu. Se oli niin hupaisaa. Pete toi kossupullon. Sit molemmat veti pullon suusta sellasii dokukulauksia. Et ääni kuuluu. Pakotin myös soilen, koska jokaisen oli suoritettava dokukulaus. Mut siis tiedoksi vaan kaikille, jotka eivät tiedä: Kossu ei oo pahaa. Sitä vois juoda vaikka kuin...No joo ehkä vieno paha maku siitä tulee, mutta paino sanalle Vieno. 

Koska tää Clocks biisi loppuu nyt, ni lopetan mäkin. Ehkä.

Jaahas! äässi soitti. Kylläpäs puhelu oli täynnä naurua. Naurettiin mm_:  1.Kutsuille, joissa esiintyy itse draamakuningattarena kertoen kaikkea ihan vitun sekoo läppää ja jos mikään ei auta alkaa itkee. 2. Mun kossun juonnille 3. Mc S:lle  4. Mun vastaajaviestille, jonka jätin äässille. 5. Toisillemme.

Kohta lähden talolle, koska siellä on salainen palaveri häitä aatellen. Ja nyt vinkkaan silmää Helpalle ;) en mokannut, koska tiedän että joskus tätä blogii silmäilet. Joten täältä et saa vihiä tulevasta ohjelmasta yms...hih.

Ainiin! Pikku Kukka on soinut hienosti Ratioissa. Ainakin Helsingissä ja Ylex:ssä X ryhmässä. Kiitti kaikki jotka ootte soittaneet!!

Kossu teki mut seoks. Koska tää päivä on tuntunut ihan oudolta.

-Lo