Mo.

Vaikka Helsinki oli villinä viisuista, oli mulla aika boreliusta. Perkkuna näin Missee Erottajalla ja kävin kattoo Jasoneita Semifinalissa. Sydärit oli perunut, harmitti.  Istuin myös hetken Ilveksessä ja Rocksissa.

Lauantaina tajusin joskus kolmen aikaan, että mun puhelin oli hävinnyt. Soitin siihen ja Ilvekseenhän se oli jäänyt. Outoa, mutta totta. Onneks löyty. Lauantaina meillä oli myös reenit, joissa oli kaikki. Vuhuu. Soitettiin sata biisii vaihtelevalla menestyksellä. Ens viikonloppu tulee olemaan outo, sillä meillä on kolme keikkaa ja empun kaa höpötellään Romuradiossa perjantaina. Lopetettiin joskus kasin aikaa ja päätettiin kaikki lähtee Emelle ja Arvolle mm.katsomaan Euroviisuja. Oli outoa olla koko bändin voimin ulkona. Tosi harvoin vietetään yhdessä aikaa. Mua kuitenkin väsytti koko ajan. En voinut oikein ottaa mitään, sillä olin luvannut heittää maman aamulla lentokentälle (klo6). Käytiin Loosessa yksillä ja sit mentiin ihastelemaan Senaatintorille ihmispaljoutta. Siellä oli ihan ok meininki, mutta olis voinut olla ehkä isompi Skriini. Lähdin lampsimaan kotiin ennenkuin viisut loppu, varmistaen näin mahtumiseni yleisiin.

Sunnuntaina heitin sit Maman koneeseen. Väsytti ihan sairaasti, joten kävin tietty heti kotona uudelleen nukkuu ja nukuin sataan. Sit talon kautta, Eki kyytiin ja Kouvolaan. 

-Lo