Päivää,

Perjantaina ajeltiin Erpan kanssa Eltsuun. Sobeero ja muut lähti Tenikselle juhlimaan Saban synttäreitä ja tarvitsivat hevostenhoitajaa.

Harmittaa jo nyt, että tänään pitää lähteä kotiin. On ollut niin kivaa ja ihanaa! Täällä on koko ajan ihan super pimeetä. Taskulampun tarvitsee kun kävelee talliin. Hevoset on ollut parhaita! En muistanutkaan miten ihanaa on mennä aamulla talliin ja kuunnella niiden hörinää. Parhaita on myös Kissa kipolaiset. Niil on koko ajan show päällä ja nyt ne on vihdoin väsyneitä ja nukkuu.

Kivoin hetki oli seuraavanlainen: Putsasin karsinoita ja uurastin. Olin ihan hiessä ja nälkäinen. Kävelin taloon sisälle ja heti ovelta Erk huus: "Syömään!". Menin katsomaan ja hernekeitto kiehui hellalla ja pannukakku oli uunissa! Mahtavaa.

Kivaa oli myös eilen lähteä vähän cityyn eli Kouvolaan kattoo Emen keikkaa. Eki oli kuski ja mä join muutaman oluen. Pilkkopimeällä ajeltiin ja oli ihanaa tietää, että pääsee tänne vielä nukkumaan.

Suosittelen kaikille maalle muuttoa. Ihmiset muuttuvat täällä hyväntahtoisiksi ja koko ajan meinaa itkettää ku on niin mukavaa.

-Lo