Päivä Eltsussa on sujunut leppoisasti. Kuuntelen Last.fm:n suosittamaa musaa ja katselen sadetta.

Tänään menen laulamaan ekoja lauluja tulevalle levylle. Vähän jännittää, mutta eiköhän tuo tuosta. Ptää tulostaa kaikki sanat mukaan, koska jännittävässä tilanteessa ne saattavat unohtua. Availin ääntäni samalla kun siivosin talleja. Se oli mukavaa, sillä akustiikka oli kiva.

Sain päätökseen Mr.Vertigo-kirjan, jonka jälkeen luin "Tyttökerhon" (sinisalo) ja nyt luen ranskalaisen kirjailijan (en muista nimee) kirjaa "Pianisti".

Mr.Vertigo oli ihan mahtava. Tykkäsin hahmoista tosi paljon. Tarina oli myös hieman satumainen, joten se toi mukavaa särmää lukemiseen. 

Tyttökerho oli ihan sellanen ex tempore ostos Kouvolan Rismasta...Halvalla sai ja ajattelin siinä ajatusten lepäävän. Noh, aika diipaahan tuo kirjanen ol. Muutamia ihan hyviä ajatuksia itsensä löytämisestä, mutta kyllä meinas mennä hermo ajatukseen " elämä ei ole mitään ilman parisuhdetta". Screw you! Sanon minä.

Pianistia olen lukenut jo jonkun verran, mutta en meinaa millään saada siitä otetta. Henkilöhahmot ei jotenki puhuttele mua ja en oikein tajua mitä kirjassa meinaa tapahtua. Mutta odotellaan, kohta olen paljon viisaampi.

-Loussi