Heihou, sanoo Lou!

Kuuntelen just Pikku Kukan tuelvan levyn biisejä. Nyt ollaan pitkällä miksauksessa ja maanantaina mennään masteroimaan. Kyllä se sieltä pikku hiljaa maailmalle puksahtaa. Tuntuu, etten enää itsekkään jaksaisi odottaa, vaikka tähän asti olen ollut yllättävän kärsivällinen. Biisit kuulostaa niin fresseiltä ja just meiltä. Onnistunut juttu siis!

Ulkona on ollut mahti ilma eilen ja tänään. Eilenä käytiin Tiinan kanssa ajamassa Kanttarellia. Saatiin aika kyytiä, kun Hanuri innostu ravaamaan. Ajamisessa on se kiva juttu, että hevosen näkee eri perspektiivistä, eli perse perspektiivistä. Hevosen jalat on kivan näköiset ja ravi näyttää voimakkaammalta takaapän katsottuna. Tarha on mös täyttynyt paskasta, kun lumet sulaa. Olen riehunut edelleen pilkkihaalari päällä kurassa kotikärryjen ja lapion kanssa. Se on kyl tosi hauskaa. Koko tarhan siivoomiseen menee ehkä pari tuntia. Hevosia kiinnostaa siivoominen ja ne on mun seurana koko ajan.

Tänään mennään Sobeeron ja Thibeeron kanssa kaapuntille shobbailee. Ite en varmaan mitään erikoista osta, ehkä koruja huomiselle Helvet Underground keikalle, mutta muuten olen vaan personal Shop trainer. Soba on lähdössä Rukalle viikoksi ja tarvitsee TIETTY uusia vaatteita.

Ei muuta.

-Lo