Huomenna täytän 24-v. Näin ollen pääsen Lostariin laillisesti. Kauan siellä joutuiki "alaikäisenä" käymään. No joo, en mä siellä oikeesti paljoo käy. En muista edes milloin viimeks...hmm eiku nyt muistan, silloin kun tulin Unkarista, eli toukokuussa.

Yöllä ja aamulla satoi paljon. Nukuin tosi hyvin ja en millään olisi halunnut nousta. Töissä kuitenkin oli yllättävän iisiä. Menin sit vielä jumppaan. Hikoilin tosi paljon ja tein ihan täysii. Tuli ihan futisajat mieleen. Silloin tehtiin aina "sata lasissa". Nyt tein kans äärirajoilla. Jumpan jälkeen oli mahtavaa käydä suihkussa ja saunassa. Miljuska soitti äsken ja kertoi menevänsä juoksemaan cooperin testin. TAAS! Just lauantaina se juoksi sen. Sitä kuitenkin häiritsi niin paljon että tulos oli "vain" 2770...Tänään se aikoo juosta 3000. Hyvä Mike! Meikä kannustaa....: "Misse! Misse!" heh.

Tänään on vihdoin Pikku kukka reenit! Ihan tajutonta miten voi kaivata bändin ääreen näin paljon. Toisaalta Pikkis on tällä hetkellä mun elämän ykkösjuttu. En tiedä mitä tekisin, jos se hajoaisi...Onneksi vielä pelkoa ei ole! Ja perkule, ylihuomenna soitetaan Tavastialla. SE on kyllä niin siistiä, etten parempaa osaa nyt edes kuvitella. 

Nyt siirryn pianon luokse.

- Lo