Aah.. Viikonloppu menikin sitten aika tekemättömissä tunnelmissa. Perjantaina Embe yllätti iloisella puhelulla, hän ei lähtenytkään Tampereelle. Sovittiin että mennään Koneistoon tsiigaa Jimi Tenor ja Semmariin tsiigaa Jasonit. Hyvin meni siihen asti, kunnes koneisto oli vain tyhjä kenttä, näin ollen jätimme siis väliin. Päätettiin mennä kattoo Embelle Jim carreyta ja sen jälkeen Semmariin. Noh, minä sitten sain vatsaani jotain väärää ja senhän tietää mitä seuraa...EI HYVÄÄ! Lähdin siis kotiin. Näin ollen jäi Jasonitkin näkemättä.

Lauantaina tiesín olevani täysin yksin kaupungissa. Vietin useita tunteja vanhemmillani ja nukuin. Illalla sitten katselin Dina elokuvan. Itkin melkein koko leffan ajan. Koska minua ei kuitenkaan vielä sne jälkeen väsyttänyt katsoin vielä Sinkkuelämää dvd:tä, joka osottautui erittäin viihdyttäväksi. Jatkoin katsomista vielä tänä aamuna ja vieläkin on sarjoja näkemättä. Nyt siis pidän taukoa. Kuuntelen Airia ja suunnittelen mitä tekisin ruoaksi.  

Embe aamulla jo soittelikin että palannut hän on. Ehdotti uimaan lähtöä, mutta tällä kertaa valitisin Sinkkikset, ruoan ja yöpaidan. Onneksi melkein kaikki ihmiset palaavat tänään maanpäälle. Illalla olisi mukava mennä tuopposelle ja kuuntelemaan muiden lomajuttuja. En ole soittanut tänään yhtään, joten sekin asia pitää vielä tehdä. Ootan vielä oikeaa hetkeä. Kohta ehkä menen vähän tapailemaan.

- Lo