Sunnuntai on päiivä jolloin koetaan se mitä pitää.

Joko on ihan saakelinmoinen raappula ja ihana sänky kutsuu telkkarin tuijotuksen ohella. Tai, on ihan saakelinmoinen raappula ja ihana sänky kutsuu, mutta tehtävää löytyy.

Tänään vietin raappula sunnuntain Flow festivaaleilla. Eman kaa tultiin Kouvolasta suht "pirteinä". Koko ajan olisi halunnut ummistella silmiä, mutta ku perkele oli lipun maksanut ni pakkohan se oli mennä. Kuunneltiin Ristoa, Tuomoa ja Jennyä. Sanotaanko, että kaikki oli semi hyviä. Jokaisessa oli kuitenkin hämääviä juttuja. Ehkä se johtu ulkolavasta...tai jostain perseestä.

Eilen oli kivaa. Soitetiin Pikku Kukka keikka Summer of Rock festivaalien päätösklubilla. Populaa oli paljon ja jännitti aluks superisti. Kyllä me homma hoidettiin himaan, sillä mitä enemmän jännittää, sitä paremmin menee. Keikkoja onki nyt paljon. Joka perjantai jotain seuraavat neljä viikkoa TMS. Ens viikon perjantain ollaa Gloriassa klo 20.

Yök! Huomenna on töitä. Toisaalta ihan kivaa, koska aijon vaan järjestellä mun työtilaa...Kelailin jo kaikkia kivoja koristeita joita mun soppiin vien. Sinne tulee kuvia ja riippuasioita. 

Nyt kuitenkin meen nukkumaan.

Lopuksi kerron, että tänään ajatelin Ketun väristä tukkaa, piilareita ja ystäviä!

Moikka

-Lo