Niinpä.

Täällä Gare Du Nordilla, Kapan unelmakämpässä vietetään  iltaa.  Tulin tsekkaa  Suomen juttuja netistä, ja  ajattelin teille pikku pupusille hieman kirjoitella.

Päivät ovat olleet mahtavia! Lämpöä on piisannut. Noin + 30 joka päivä. Kadut ovat täynnä elämää ja ne puodit, ihanat isot ja pienet vaate-ja kirjakaupat. Ah.
Olen dokaillut aika vähän. Mitä nyt ollaan joka ilta ainakin parit lasilliset vedetty, mut niin se vaan on, että koko päivän ulkoilu väsyttää. Ei jaksa, ei.

Pariisissa on niin hyvä tunnelma. Kapan ja Miken kaa hengailu on mahtavaa, vaikka taidan olla aika paljon ajatuksissani. Tykkään miettiä ja ihmetellä, en jaksa niin paljoo puhua, eikä siihen ole tarvettakaan.

Ranskan puhuminen on sujunut hyvin, tosin en ole montaa eri fraasia käyttänyt. Lähinnä olen tilaillut juomia, ruokaa. Kyselly kengän kokoja, tulitikkuja ja kiitelly koko ajan kaikesta. Heh.

Kapan kämppikset on ihkuja! On Fransisca, Pierre ja Mauritz (!) ; ).  Yritän puhuu niille ranskaa, mut sit ku sanon jotain, en tajuu mitä ne vastaa takaisin. Siirryn siis aina aika nopee englantiin.
Tää kämppä on aaaivan sairaan magee. Monta huonetta, iiisot ikkunat ja paljon tosi suuria peilejä. Katoissa on ornamentteja ja tietty täält löytyy ranskalaisiaparvekkeita. Aamulla on siistiä avata katrin ikkunat ja katella kaupungin vilinää.

Huomenna on kämppisten järkkäämä pokeri-ilta. Heh, siitä tulee varmaan hauskaa. Meikäläinen ei tajuu mitään, mut aijon osallistua. Pelataan tietty rahasta. Luultavasti mun kaikki säästämäni pennoset kuluu sitten siinä.

Onneks vielä sata päivää aikaa riehua täällä! Nyt meen juomaan vielä vähän biseetä.
Voikaa hyvin, ja kortit on jo lähetetty.

-Lo