Ha!

Viikonloppu on ollut mahtava! Perjantain kävin katsastamassa 6.linjalla Plutonium 74:n. Hengailtiin aluksi Ville, minä, Eeva,Helppa, Milla, Martin sekä 3 Meksikolaista tyyppiä terassilla. 6.linjalla on mahtava terassitunnelma. Olin ylpeä esitellessäni sitä ulkomaalaisille. Myös kertomani informaatio Jose Gonzalesin keikasta kyseissä paikassa sai heidät haltioihinsa.Mä vaan nyökkäilin, tällaista täällä vaan on! Hyviä bändejä tulee ja mahtava terassi lämmittää ahdistuneimmankin pään.

Hirveesti ihmisiä keikalla oli. Kuumuus oli ahdistava, mutta meininki mahtava! Ihmiset tanssi ja hurras. Join vain muutaman oluen, sillä baaritiskille pääseminen oli aivan mahdotonta. Kuitenkin keikan päätyttyä, ulos astuessani, tunsin olevani tosi kännissä. Mistä lie tullut tollanen olo. Toisaalta terassilla taisin juoda viiniä ja olutta sekaisin....Lähdin sitten hoipertelemaan kotiinpäin. Kuitenkin matkalla poikkesin Panun kautta. Erkka ja Panu kuunteli musaa ja joi viiniä. Mä sitten tietty otin yhden punkkulasin kanssa, mutta humalani oli jo niin valtava, etten pystynyt juomaan kun puolet. Siinä sitten kuunneltiin ja mä yritin esittää selvää. Hehe. Noin kello 4 lähdin sitten kotiin avec Ergo.

Voi saakeli mikä olo!!! Herääminen eilen oli tuskien taival. Kaamee krapula...Join vettä ainakin 10 litraa ja nukahtelin vähän väliä. Selviämiseen oli noin 6 tuntia aikaa, sillä 18.30 oli tarkoitus lähteä Nuuksioon keikalle. Lähdettiin sitten kolmen aikaan kaupungille syömään. Bussi jätti meidät Hakaniemeen ja sanoi ettei suostu menemään pidemmälle formula hässäkän takia. Paskat formulat! Käveltiin sitten talvipuutarhan läpi kaupunkiin. Erkka ei ollut ikinä käynyt siellä, joten oli jo korkea aikakin. Nälkä kuitenkin kurni valtavasti. Eka yritettiin Rivolettoon, mutta eihän se ollut auki. Sit ajateltiin Satkaria, mutta sekin oli muuttanut uuteen osoitteeseen. Lopulta käveltiin Toriin, joka edelleen sijaitsi mahtavalla paikallaan. Pöytä saatiin heti, mutta ruokaa ei. Tunti venttailtiin ja 10 minsaa syötiin. Kello siis alkoi olla jo aika paljon ja keikalle lähtö lähestyi. Meillä ei kummallakaan ollut mitään kunnon vaatteita päällä, joten juostiin Forumin hm:ään ja ostettiin ekat vaatteet mitä nähtiin. Ei mitään sovituskoppi hässäköitä, kun kassalle vaan ja menoks. Molemmat osti tosi kivat paidat, joten ostosretki oli onnistunut.

Nuuksioon saavuttiin seiskan aikoihin. Kyseessä oli siis kolmen, meille tuntemattoman, tyypin synttärit, jonne meidät oltiin kutsuttu soittamaan Pikkistä. Paikka oli tosi kiva. Iso talo ja mukavan syrjäinen sijainti. Jengi grillaili pihalla ja kaikilla näytti olevan tosi nastaa. Paikalla oli yllättäen tuttujakin, eli yks poika Misty shade of green bändistä. Ne soitti joskus meidän kanssa Factoryssa. Meitä ennen esiintyi mahtava ja aivan ihana Pentti Amore. Aika huvittava nimi =) . Paikka oli täynnä iloisia Oululaisia, ja Pentti Amore taisi olla niiden frendejä. Noh sit oli meidän vuki . Mä riehaannuin heti. Eli hanskasta lähti heti kättelyssä. Keikka oli sanoin kuvaamaton! Hiki virtasi ja ihmiset tanssi ja riemuitsi. Soitettiin reilu tunti. Välillä laulettiin synttärionnittelut ja sit annettiin synttärisankarien myös laulaa. Eli oltiin kaikinpuolin viihdyttäviä. Oltiin ihan häkeltyneitä kehujen määrästä keikan jälkeen. Meille lupailtiin myös keikkaa Oulusta ja sehän olisi mukavaa se! Lähdettiin sitten puoliltaöin ajamaan takaisin Heltsinkiin. Käytiin vielä Arin ja Emben lähibaarissa biseshooffenilla ja sitten Ergon kanssa taksilla kotiin. Väsytti taas kovin ja nukahdettiin molemmat, vaikka yritettiin vielä urheasti katsoa Simpsoneita.

Äsken nousin makoilemasta ja kohta varmaan menen hakemaan pitsaa ja kokista. Suomi ei voittanut maratonia, vaikka olin ihan varma Holmenin menestyksestä. Illalla nään luultavasti Miljuskan. Huominen on vielä vapaa ja vasta tiistaina työhön takaisin.

Mahtavaaa!

- Lo