Jihaa.

Sunnuntai kääntyikin vallan riemastuttavaksi. Viiden aikaan aloin kyllästyä kotona olemiseen ja päätin lähteä pyöräilemään kohti Kaivaria. Embe oli jo paikalla ja sovimme tapaavamme vessojen läheisyydessä. Ehdin nähdä vain Värttinän, joka oli kyllä aiiiivan mahtava. Mahtavia stemmoja ja karismaattinen rumpali. Siinä on ehkä paras resepti toimivaan bändiin. Värtsän jälkeen käytiin morjenstaa Mutantsien Topi-Poikaa ja kiva miksaaja-setä from Kouvola taasen morjensti meitä.

Näitten huimien morjenstelujen ja löpinöiden jälkeen tavoiteltiin J Minervaa ja seuralaisia. Lähdettiin kaikki yhdessä koossa (Ema, mie, Juho, Fiinu sekä Tomi) kohti Koffinpuiston sykkivää ilta-aurinkoa. Eväät haettiin kaupasta ja meininki oli rattoisa. Hehee. Illan aikana keksittiin hauskoja juttuja. Kuten Sydän sydämen ja Pikkiksen ens kesän kesähitti. Sanat meni jotenki näin: " Mä dallaan kaivarii, vedän kumin. Juon siiderii, vihaan itsarii" HAhahahahahha. Tosta tulee niin ykkönen!! Myös peili ja fraasi : stekomao, ttu! Herätti mahdotonta hilpeyttä, ymmärtäköön ken pystyy. Välissä pelailtiin myös vähän fudista, kuunneltiin hälyttävää vessaa, tehtiin rytmejä ja sointuja sekä herätettiin ihailua ympärillämme oleviin nuoriin.

Noh, kunnon ilonpitäjä ei helpolla luovuta, joten päätimme viileyden laskeutuessa Koffin puistoon lähteä Looseen. Siellä sitten tietty oli hämmentävää. Happea ei enää ollut ja vaikka poltankin tupakkaa, niin savu todella häiritsi myös minua. Mutta tottakai kaikkea kummalista myös siellä kävi. Yhtäkkiä läheisyyteni ilmestyi mies, joka kysyi mitä juon. "Kaljaa", vastasin. Hän nosti tuopin huulilleen ja maistoi vielä varmuudeksi. Tämän jälkeen hän kysyi: "Haluatko oluen?". "Joo", vastasin. Noin kymmenen minuutin päästä olin unohtanut koko tapauksen, kunnes tämä samainen mies istuutuu pöytäämme, ilman lupaamaansa olutta. Tässä vaiheessa jouduin muistuttamaan asiasta, ja heti hän erheensä korjasi. Noh, valitettavasti tuo bisse jäi sitten kuitenkin juomatta...hups :)  Myös Embe buukkasi sekä Pikku Kukan, että Helvet Undergroundin soittamaan Vilungin ohjelmaan Radio Helsinkiin. Mahtavaa! Embe on hyvä baaribuukkaaja! Iltaan kuului vielä Top- 5 musiikkilistojen tekemistä, Falafelia ja pyöräkyyti kotiin.

Järkyttävä kokemus oli kuitenkin pienten pupujen kohtalon tajuaminen. Paskat ihmispaskat jättävät kaninsa kulosaarensillan kupeeseen kuolemaan. Ajelimme Tomin kanssa paikan ohi ja itse näin 3 pientä kania. Tomi sanoi, että niitä on noin pari sataa. Hullua. Ihmiset, vittu, hullua!! Älkää hankkiko niitä eläimiä, jos parasta on niistä luopuminen.

Jeah. Nyt on pakko mennä vaihtaa levyä. Arttu Takalo on ihan jees parin biisin verran, mutta ei tätä koko levyä kyllä jaksa kuunnella...Hetkinen.

Noin. Nyt vaihtui Pink Floydin Wish you were here- levyyn.

Vielä sen verran, että tänään on ihanaa Pikkis reenit. Pojat on ollut Iliksessä soittamassa ja ilmeisen kännissä vieläkin. Saas nähdä mitä tulee. Pakko kuitenkin soittaa setti läpi torstain Kuusaan keikkaa varten.

- Lo