Kotona jälleen (tai siis vanhempien luona).  Viikko vierähti vauhdilla Kymenlaaksossa.
Tänään reenailtiin Helvet Undegroundia perjantain Tavastia keikkaa varten. Hyvin tuntuu biisit menevän...Mun on pakko saada riehakas olo keikalle, ni ainakin oma osuus sujuu hyvin. Käväsin reenien jälkeen 9 baarissa Miljoorin kaa. Yritin tilata ruokaa, mutta lähes kaikki oli listalta loppu. Ensin halusin mitä vaan pastaa, mutta koska niitä ei voitu toteuttaa yritin tomaattikeittoa, mut ei. Otin sit leivän, joka ei ollut hyvä. Heitin Minskin Henkalle ja eksytin itseni Punavuoreen. Se oli kyl ihan hauskaa, valitisin tahallani hassuja reittejä.

Olen pitkästä aikaa löytänyt mahtavan kappaleen. Esittäjä Minnie Riperton ja biisi Inside my love. Aivan mahtava kertsi. Muuten vähä lälly. Mut tavallaan tän kappaleen siirappisuus jotenki tyydyttää.
Ihanaa kun huomenna ei ole mitään tärkeää tehtävää. Aijon nukkua, soittaa ja ehkä käväisen moikkaamassa rakasta kummi-poikaani. Olo on vapautunut, tällaisia hetkiä tulen vielä joskus kaipaamaan...


Olen pyöritellyt uusia sanoja mielessäni. Niissä puhutaan itkemisestä, tai oikeastaan siitä kun ei osata tai haluta itkeä. Yritän tehdä sitä vähän.



Lo