Väsyttää aika paljon, vaikka kello on jo yli kolmen, siis päivällä. Eilen meni myöhään On the Rocksissa ja jouduinkin jäämään Miljan luokse yöksi, ku eihän hertsikaan pääse tiistaisin siihen aikaan. Selvennykseksi siis, en asu enää Herttoniemessä vaan Kumpulassa. Mutta olen nyt toista viikkoa vanhempieni kodinhoitaja, heidän matkatessaan ympäri maailmaa...Heräsin Mikeltä jo kahdeksalta ja tulin tänne jatkamaan unia. Paljon kivempi nukkua "kotona". En jostain syystä nuku levollisesti muualla.

Jea Jea! Olin siis katsomassa eilen Sydän Sydän orkesteria. Ihan sairaan hyvä keikka. Tykkään tosi paljon niiden soundista. Mukavan rouheaa...nam. On jänskää kun yleensä musiikki jota kuuntelen inspiroi tekemään omia sävellyksiä. Sydän sydän ei taas inspaa mua sillä saralla ollenkaan ja se onkin mahtavaa! Ei tuu koko ajan mieleen sävellysasioita, voi katsella ja kuunnella antaumuksella ja täysillä.

Yritin äsken soitella vähän, mutta ei tuu mitään muuta kun tuubaa. Maailman ärsyttävintä. Sit en ole sellanen soittaja, joka jaksaa pakottaa itseään säveltämään. Lepään vielä ehkä hetken ja kohta koklaan uudelleen. Kun menee pianon ääreen, niin ensimmäisistä soinnuista jo tietää onko mitään tulossa vai ei. Tai, oikeastaan aina eka sointu on am9 ja siitä seuraava on se ratkaiseva. Am9 on sellanen mun sointu.

Tällä viikolla ei ole mitään reenejäkään, se tuntuu oudolta. Yleensä ravaan soittamassa monta kertaa viikossa. Helvet Underground keikka on ens torstaina ja Pikkis taas perjantaina. Odotan tosi paljon kumpaakin. Enemmän kuitenin Pikkistä, koska se on rakas lapseni ja on mahtava soittaa uusia biisejä. Onneks kuitenkin näen tänään Empun viinin ja ruuan merkeissä, luultavasti Via:ssa.

Radio Helsingistä tulee outo biisi. Sanoma: "antakaa aineita, mä diggaan aineita..." Voi saakeli = ) En edes aijo selvittää yhtyettä.

- Lode