Aamulla satoi kevyitä pisaroita. Heräsin aikaisin kääntelehtimään ja murehtimaan elämääni. Päätin ettei sisällä voi olla, joten lähdin käppäilemään kauppaan. Käppäileminen on mukavaa. Varsinkin kun kiire ja hätiköinti ovat poissa. Ihastelin sorsalammikkoa ja pieniä tarhalapsia. Vihastelin ja naureskelin ala-asteen ikkunassa lukevalle :" Kill the cops" kannanotolle.

En murehdi usein. Nyt murehdin mahdottomia tilanteita ja ajatusteni aliarvioimista. En vaadi mielestäni paljoa, en ainakaan vaadi konflikteja ja raivon tunnetta. Silti tuntuu, että yleinen tyyneyteni saa kaikki raivon partaalle. On vaikeaa olla, kun mikään ei kelpaa. Ehkä minussa pelätään jotain tylsistymistä. Jos ei ole eripuraa, niin ei voi olla elämää? Äh. tylsää.

Asiasta sadanteen...

Haluaisin soittaa, mutta odotan ehkä kahteentoista. On mukava tunne kun sormet oikein syyhyävät. Viikonloppuna en soitellut oikeastaan yhtään. Perjantaina näin Rosamundaa pitkästä aikaa. Tehtiin ruokaa ja juotiin viintä. Ruoka oli helppoa ja hyvää. Kasviksia ja perunoita. Heh, kuulostaa ankeelta. Sitä se ehkä olikin, mutta makoisaa. Illemmalla tavattiin Miljoora, Kapuuza, Eltsu, Jubo ja Emora. Vietettiin aikaa Kapalla ja mä en taas voinut rauhottua Erkin ja Kapen levyhyllyn parissa. Vaihtelin vaan koko ajan levyjä enkä osallistunut oikein mihinkään jutusteluihin, tsorge tyypit. Humalassa kuitennin olin ja ainiin, Veerakin ilmesty kuvioihin jossain vaiheessa. Se oli outoa. Mutta ei siitä illasta enempää. Paitsi, kyysäily oli taas kivaa. Mikellä on paras satula ja sen pyörällä on mukava huristella. Ok, törmäsin kerran tolppaan, mutta ei sattunut. Ja Miljalla, eli mun kyysättävällä oli vielä kypäräkin.

Lauantaina näin  monta keikkaa. Alppipuistossa oli kiva meninki. Tosi lämmin, viiniä ja hyvää musaa. Ellin ja Hepan kanssa hengailin. Ei tulla näkemään varmaan pitkiin aikoihin, sillä Heidi muuttaa Tornioon ja munkin vierailut Helsingissä harvenee.  Illemmalla, kotimatkalla diggailin Rauhan-asemalla Kaucasta ja Asaa. 

Tänään on Pikku kukka reenit, jeah! Ilostun siitä aina kovin. Keskiviikkona soitetaan livenä radio helsingissä. Se vähän jo jännittää...Kuitenkin on kivaa, että keikkoja on nyt mukavasti.

Ei muuta

- Lo