Ahdistavaa, että on jo torstai. Yhyy, loma alkaa olla niin lopussa. Onneksi takaraivossa kuitenkin kuumottelee kouvolaan muutto... Se tuntuu koko ajan paremmalta ja paremmalta ajatukselta. En tajua, miksi täällä hengailisin, kun ei mitään hohdokasta ole tiedossa. Parempi mennä kokeilemaan ihan jotain muuta. Luulen että vuosi muualla tekisi hyvää.

Eilen näin Embaa, Arii, Kapaa ja Eltsuu. Istuskeltiin Erottajalla ja hölistiin kovaan ääneen. Kyselin Kapalta niiden sähköpianon kohtaloa. Riitta kuulemma Pianon saa, itse olisin tietty halunnut sen Kouvolaan messiin. Pakko sinne on joku soitin saada, tai tulen hulluksi.  Kapsten ja Eltsun lähdettyä menimme Beatroottiin (en mä oo ees varma onks toi sen nimi). Alettiin sekoilee iha kypällä ja juotiin tequilaa!!! HYI HELVETTI!!! Se oli just sen makuista kun muistinkin. Humalluttiin enemmän ja mentiin Tuomaksen grillin kautta Töölööseen yöks. Aamulla herätessäni tajusin ettei mulla olekaan darraa. Mahtavaa! Hengailtiin aamupäivä pöydän ääressä, yrittäen saada Pikkikselle keikkoja. Eiköhän joku niistä onnaa.

Nyt on pyykit koneessa ja kohta lähden Hertsikaan syömään, josta kipaisen hääreeneihin. Mä en jaksais enää hääreenejä...

 

-L