Hei vaan.

Näin se näköjään menee. Viltsu varoitti, että musta tulee pelkäävä aikuinen kun töihin rupeen. Lähden töistä neljän viiden aikoihin ja alan jo panikoimaan, että mitä jos en aamulla jaksakaan herätä. Onneks mul on liukuva työaika, joten pieni ylinukkuminen ei ole vaarallista.

Tavallaan tääl on ollut ihan jeessiä. Itsenäistä hommaa, mutta niin paljon opittavaa, ettei pää meinaa kestää. Mut, tiedän että olen hyvä tässä työssä, sillä mun erikoisosaaminen liittyy teknisiin asioihin.

Viikonloppu meni Missen mökillä. Oli rauhaisaa. Uimista, lukemista ja nukkumista. Oli aivan mahtavaa nukahtaa kesken päivän ja herätä kirja kädessä. Ok. Kyl me vähän juopoteltiinki, mut ei liikaa. Kirjoitin myös mahtavan adjektiivisadun, joka naurattaa edelleen. Siinä oli mm. kohta " Hampaaton Roosa usutti muut pelaamaan Paskaa intuitio leikkiä.  Hahahaa! Toinen lemppari kohta oli : " Järven vesi oli hikistä ja miellyttävää". 

Löysin myös itsestäni uuden räppääjä puolen. Tavallaan voisin kuvailla sitä sanoin inhorealistinen räppääjä. Vedin ihan kauheella saundilla Jusan kaa Simpsonit räppiä ja sit tietty Jallu-räppiä.  Mut siis mukavaa oli :) .

Tänään on reenit! Vuhuu! En jaksa oottaa ens perjantain keikkaa. Soitetaan sairaan pitkä setti ja kaikkii ihanii biisei! Jeeeeeeee

-Lopee