Tänään aamulla kello soi 5.15. En  olis millään jaksanut herätä, joten torkutin puolituntia.

Eilen oli Olavin synttärit 6.linjalla. Oli hauskaa. Join muutaman oluen ja jutskaislin lähinnä Elen ja Lauran kanssa. Tosi hyvä idea järjestää synttärit 6.linjalle. Siellä oli mukava tunnelma ja hyvää musaa. Sekä liveä, että levyjä. Lähdin kuitenkin ajoissa pois, eli noin kello 00.20. Hyppäsin pyöräni selkään ja Sörkan metroaseman kohdalla matka tyssäsi kumin puhkeamiseen. Jouduin kiroilemaan pari kertaa, mutta yritin vielä ajaa pidemmälle, jotta ei tarvitse niin pitkään kävellä. Pääsin Kumpulaan asti, kunnes tajusin että vanne on varmaan ihan paskana. Tarkistelin asiaa, mutta kunnossa näytti vielä olevan. Soitin vielä varmuudeksi Erkalle, koska se tietää kaiken pyöristä.

Nukkumaan pääsin yhden aikoihin. Uni oli tosi levotonta, koska takaraivossa kuumotti töihin meno. Yllättävän helposti päivä kuitenkin meni. Oli mukava nähdä Kaisaa ja Hannaa. Töistä päästyäni palkitsin itseni kolmella uudella levyllä, eli The Streets: a grand dont come for free; Tom Waits: Mule Variations sekä  Led Zeppelin: Atlantic. Kaikki on hyviä!

Tällä viikolla ei ole mitään musareenejä. Vapaa viikko siis. Menen ehkä tänään Hannan kanssa Tornin sisäpihalle katsomaan ja kuulemaan Police koverointia. Toisaalta tililläni on - 6 euroa, siis ehkäpä on jätettävä väliin. Huomenna kuitenkin on mentävä katsomaan Plutoniumia Tavastialle, siis jos jostain rahaa saan...Ärsyttävää.

Tää maa on mulle ihan liian kallis!