Tännään oli sitten jännittävä päivä.

Heräsin jo ysiltä ja lähdin Ilvestielle aamiaiselle. Noh, eihän siellä ollut kukaan hereillä. Luin siinä sitten hesaria, kunnes talonväki heräsi. Juotiin kahvit ja syötiin leivät.

Sit lähettiin Kumpulaan koko lössi. Ruvettiin kokoomaan televisiokaappia ja sohvapöytää. Parin tunnin päästä Eme tuli kyläilemään. Tässä vaiheessa oltiin saatu ei mitään aikaiseksi. Tehtiin Eman kaa ruokaa ja Ä ja I kiroili kaapin kanssa. Mä kävin aina välillä rauhoittelemassa niitä ja silloin tällöin homma sujuikin ilman huutoa. 

Ä ja I:n ahertaessa sovitettiin Eman kaa Pikkis biisejä. Saatiin kaks laulua aika hyvälle mallille, yhdistelemällä vanhoja ja uusia biisejä! Loistavaa. Huomenna on reenit joten voidaan kokeilla vielä bändin kanssa. Toivottavasti onnaa.

Kaapin ja sohvapöydän kanssa vierähti sitten seitsemän tuntia! Ihan käsittämätöntä. En yhtään ihmettele että Ikeasta saa tavaraa halvalla. Niiden kokoamiseen menee nimittäin iäisyys. Lopuksi katottiin The Wizard of Oz leffaa uudesta kaapista, heh! Se oli huvittava, vaikka yhdyn Eman mielipiteeseen, että siinä lauletaan ihan liikaa.

Huomenna on maanantai. Ei oikeastaan haittaa yhtään. Olen jo valmist työhön, sillä sairasloma on kuitenkin sairasloma. Olo on usein kurja ja on tylsää. Oispa töissä hauskaa.

Heippa!

-Lo