Jepa hoo!

Tänään heräsinkin Mikeltä. Tämä johtui tietenkin siitä, että aluksi vietin hyvää aikaa Pikkis reeneissä, jonka jälkeen pyöräilin Kumpulan kautta Krunaan terassiloimaan. Kyllä! Minulla oli hiki. Vaikka tervehdin Viikin ihania lehmiä, jouduin kuitenkin auringon ja kuumuuden vietäviksi. Vaikka pyöräni on uusi, ei sen vaihteet aina hyvin toimi. Poljin siis raskaimmalla saaaaatananna pitkän matkan.

Terassilla tapasin Enan, Jussin, Kapan ja Jannen. Meillä oli mukavaa. Ehdottelimme kilpaa Jussille ja Elenalle hyviä matkakohteita. Itse dissasin Riikaa ja mukavoin Amsterdamia ja Marianhaminaa. Yhteistä lopputulosta ei illan aikana saavutettu. Tämän jälkeen seurasi hassu episodi Krunan trendimestassa, Underbarissa. Juotiin, tanssittiin ja sain vielä kaupattua itseäni tulevalle elokuvaohjaajalle, siis musiikki merkeissä. Vaihdoimme yhteystiedot ja lupasin lähettää hänelle matskua New yorkiin. Siidee!!

Lopulta siirryin Milen seuraksi Erottajalle. Oloni oli kovin levoton ja hyppäsimmekin pikaisesti pyöräni selkään, nokka kohti Kuu kuu:ta. Emeliini oli töissä kyseisessä baarissa ja meno oli lähes paskan mahtava. Paska siksi, että töykeä mies sanoi ettei minusta olisi ikinä toimittajaksi. Ja tämä kommentti peruistein: " et voinut väistää, kun halusin mennä vessaan". Noh, kaipa sekin kertoo jostain epätoimittajuudesta. Vitut, vituttaa edelleen tollaset typeryydet.

Onneksi valomerkki oli jo lähes tuloillaan ja hyppäsimme taas rixani selkään ja päädyimme Milelle. Nukuin mahtavasti ja tajusin että mun on pakko hankkia itselleni uusi patja. Yöt Kumpulassa ovat olleet tosi tukalia jo pitkän aikaa. Selkä alkaa kiroilemaan aamuyöstä ja nukkumisesta ei tule mitään. Onneksi vanhempani pelastivat tilanteen. Valitin heille samaisesta aiheesta ja he muistivat omistavansa patjan, jonka voisin saada. Nyt Parvella on kaksi patjaa päällekkäin, kohta menen testaamaan lopputuloksen.

Tästä päivästä vielä lausahduksia.

Reenasimme Veeran ja kumppaneiden kanssa hääsettiä. Keikka on viikon päästä ja olo alkaa olla tosi rauhallinen. Biisit sujuu yllättävä hyvin ja akustinen setti tuntuu edelleen parhaalta vaihtoehdolta. Sello, Piano, laulu, Kitara ja Basso. Tänään kohokohtia olivat VENUS, SWEET DREAMS ja PIKKUVELI. Odotan keikkaa innolla. Aah, onneksi myös ylihuomenna ja perjantaina on keikat. Soittaminen on parasta.

Se on vaan parasta!

- L