Moke määnit!

Mul on uus tietsikka. Harmillista vaan, että en tajuu tästä käyttöjärjestelmästä oikein mitään. Tää on siis Windows Vista. Esim. En ole saanut messengeriä avattua, kun en tajuu et mihin tää heittää ladatut tiedostot. Pärkele. Suuret on taas ongelmat... :)

Eilen kävin kiertelee levykauppoja ja vaklaamassa mistä kaikkialta meidän levy löytyy. Noh, ainakin Tunnelin levystä, Tunnelin Anttilasta, Tunnelin Free Record Shopista.... Mut sit esim. Popparienkelistä ja Stupidosta en sitä löytänyt. Ehkäpä ne oli jo loppu sieltä, ku ainakin Stupido meidän levyy mainosti.  Jeah. Tänään mennään Emen kaa Ylex:ään sekoilemaan. Kello 18-19 taitaa olla meidän Showtime. Tää on eka tällainen laaja-alainen haastattelu, eli myös Lapin häiskät voi kuunnella sitten.

Elostani sen verran, että olen nyt viikon lomalla Löytystä. Johtuen siitä, että on kaikkee ihme juttua tällä viikolla helsingissä. Tänään raadio, huomenna keikka, perjantaina Empun valmistujaiset. Tuntuu oudolta ku tiedän, että kohta on myös aika muuttaa ihan kokonaan Helsinkiin. Olin itse ajatellut kesä-heinäkuun vaihdetta, sillä hevoset lähtevät tuolloin laitumelle. Eihän siihen oo hitto ku alle kuukaus! Mitä mä sit teen??? Ei vois vähempää kiinnostaa mennä jonnekin töihin...

En halua ajatella nyt koko asiaa... Kohta aijon herättää Äässin, sillä meidän pitäisi mennä aamukahville.

Bai!!

-Lo