Kyllä! Me vedettiin niin kova keikka Semmarissa!

Aamupäivä kului hääreeneissä, jotka sujui mahdottoman kivasti. Tämän jälkeen seurasi juoksemista kaupungilla, keikkakostyymiä etsiessä. Soundcheck oli viiden aikaan ja meidän poppoo oli tietenkin ajoissa paikalla. Enää vain odoteltiin  turkulaisia, jotka olivat juuttuneet ruuhkaan. Muuten ihan jees, mutta soitettiin samoilla rummuilla, joten ei päästy tsekkaa ennen niiden saapumista. Mun settiin kuului siis : Snare, tamburiini hi-hat, isotomi ja yhdessä biisissä basari. Ja tämä kaikki tietty seisten.  Soundcheck sujui sekavasti.

Empulla ja Arilla valmistauduttiin illan koitokseen. Vaihdeltiin vaatteita, laitettiin tukkia ja meikattiin. Erkalla oli ehdottomasti kovin kampaus!! Andy warhol meininkiä. Itse pidättäydyin baskerissa, korkkareissa ja tiukoissa housuissa. Emppu taasen oli löytänyt mahtavan valkoisen bleiserin Uffilta. Niin me olimme valmiita. Hypättiin koko poppoo autoon ja kohti Tavastiaa katsomaan Sydän sydäntä. Niiden keikka oli mahtava jälleen kerran. Empun kaa hypittiin hulluna eturivissä ja nostatettiin omaa adrenaliiniamme. Keikan loputtua juostiin Semifinaliin ja kuunneltiin hetki turkulaista bändiä.

JEEEAH!! Me tykitettiin niin täysillä. Temmot saattoivat lähteä hanskasta, mutta keikalla ei voi mitään. Kädet oli ihan saaatanan kipeet ja korvissa soi vieläkin. Luca myös sano, että Gorgonzola gaala järjestetään Tavastialla joulun aikoihoin. Sinne sitten soittamaan. Kivaa! Kaikki rintamerkitkin meni ja yleisö tuntu tykkäävän.

Tunnin päästä lähdetään kouvolaan. Meillä on Kuusaalla Pikku Kukka keikka. Elämä tuntuu nyt tosi hyvältä. Koulu ei harmita enää juuri ollenkaan. Musiikki pelastaa!

Musiikki pelastaa!

- Lo aka. Maureen.