Juuri palaudun kotiin suloiseen.

Viime Perjantaina sitten Kouvolaan keikalle Pikkiksen kaa rynnättiin. Veto meni ihan jees. Toki ekassa biisissä piti sitten sanojen kanssa sekoilla, mutta sellasta sattuu. Jäin sitten noille konnuille viettämään lomapäiviä. Menin rakkaan serkkuni Sopan luokse työskentelemään, eli kaivamaan kuoppaa. Nyt  selkä ja kädet tuntuvat hieman helliltä. Valmista ei tietenkään vielä tullut, työsarkaa on vielä ensi vuodelle asti.

Käväisin myös muutamissa Ansa yhtyeen reeneissä. Soittelen aina välillä niiden kanssa. Yleensä repertuaariini kuuluu syna ja klara, mutta tälle reissulle en klaraa ottanut. Uudet biisit kuulosti ihan kivalle ja Lauran laulu toimii tosi hyvin. Uusi rumpalikin oli mukava tuttavuus.

En paljoa baarissa käynyt. Mitä nyt Tiphotiin nimppareita käytiin viettämässä ja tietty sitten keikan jälkeen "muutamalla". Kotimatkakin sujui melkein mallikkaasti. Ensin myöhästyin ic junasta ehkä noin minuutin. Onneksi sain Lauran hengailukaverikseni, joten tunnin odottelu ei ollut tuskaisa. Toki seuraava juna edustikin henkilöjunakerhoa. Saakeli!! Minä, syna ja sata kassia ängettiin sisään ja kahden ja puolentunnin matka saattoi alkaa. Mitään kovin suurta ei tapahtunut. Mitä nyt juna vähän hajoili ja jouduimme väliajoin pysähtelemään. Kusihätä oli tietty koko ajan ja rakko meinas räjähtää.  Noh, kyllä hirveyskin aikanaan loppuu.

Täällä Heltsingissä on ihan jees olo. Kohta lähden hääreeneihin ja illalla pitäisi tavata Emppu (emp-pu).  Soittelu siis jatkukoon!!

- L