Onpas tässä taas tultu eleltyä.

Tiistai aamuna tavattiin Emben kaa Siilarilla ja lähettiin ajamaan kohti Studiota. Oli mukavaa ajella aamulla, ostaa kahvia ja syödä eväsleipiä. Ääniteltiin lauluja ja pianoa. Mut arvatkaas mitä! Kohta on kaikki purkissa! Empun vielä pitää jotain laulella, ku se raukka on ollu koko ajan kipee. Näinpä näin. Käytiin syömässä Amica ruokalassa ja ihailtiin Kouvolan Kasarminmäen kaunista maisemaa.

Keskiviikkona studion jälkeen mentiin Norppalaan valmistautumaan illan keikkaa varten. Tai ei me mitään valmistauduttu. Syötiin ja kerrottiin vitsejä. Ainiin, kävin mä suihkussa ja meikkailin. Lahteen sitten ajettiin ja alotettiin saundien tsekkailu hyvissä tunnelmissa. Oltais Emben kaa haluttu mennä odottamaan keikan alkua jonkun luokse, mutta ei se onnistunut. Jouduttiin sitten luuhaamaan baareissa muutamia tunteja, ja kyllähän sen tietää mitä sitten tapahtuu. Känniinhän siitä joutuu! Ei me pahasti kännätty, mutta kuitenkin sen verran, että keikka meni nolosti. Alku oli ihan jees boksii, mut sit saakeli jotain tapahtu. Sanoja alko unohtumaan, laulujen vire kaatuili ja juttujen taso haahuili. Eli aika persettä. Onneks kuitenkin vika biisi, eli mahtava Kaarnalaivat sujui mallikkaasti.

Jason muuttaa taivaaseen on bändi, joka meidän kaa Lahdessa soitteli. Aluks olin et joo tällästä, mut sit jotenki ihastuin täysillä! Aijon mennä katsomaan niitä uudestaan ja uudestaan. Kouvolaan palattiin vasta kolmen tai neljän aikoihin. Nukuin kaks tuntii, nähden unia mm. kännykän taustakuvista, ja lähdin hevosten luokse hillumaan. Soib nauro mulle ja tajusin että parempi ehkä nukkua vielä vähän.

Ja näin lopuksi haluan kertoa vielä seuraavia asioita.

*Haluan rakastua, haluan sisäisen rauhan, haluan olla kiinnostavampi ja haluan, että te kaikki ihanat rakkaat ette luotain katoa. Sanokaa mulle moi ja pitäkää mua pystyssä jos meinaan kaatua.

Ja vielä lopuksi. käykää kattoo sydäreiden musavideo. http://www.youtube.com/watch?v=d34m-Bb25pE