(otsikko on ote Mc äässin tuotannosta)

Helo Belo

Helsinki avasi lämpimän sylinsä minulle lauantaina. Soilen kaa lähdettiin aamutuimaan....hetkinen...oonkohan mä jo kirjoittanut tästä...

Olin näköjään joo...Eli jatketaanpa siitä mihin viimeksi jäin.

Menin talolle salaiseen palaveriin. Emppu toi Sushia ja kuoharia. Mul oli omasta takaa biseä ja tietty Villen ja Eevan maanmainiota kotiviiniä. Lähdettiin koko iso ryhmä Cordeen, jossa Heloora ja Äässi liittyi seuraamme iloiset virneet ja olot päällä. 

Mul on nyt vaan sellanen juttu, etten todellakaan voi mennä Coronaan pitkään aikaan... Ekaks tiputin tiskillä olevat viinilasit maahan, ne meni säpäleiks. Sit meidän pöytäseurue piti helvetinmoista meteliä. Hajotettiin yks tuoppi ja kaadettiin bisset pöydälle. Että sellanen seurue, sanoisinko "Jokaisen baarityöntekijän unelma".  Noh, me ei lannistuttu. Käveltiin Eerikinkadulta Lostariin ehkä tunti. Omistettiin taas koko kaupunki kävelemällä tiellä ja pitämällä nyt jo saatananmoista meteliä!!

Ja sit tulee superylläri:  Ei sniikattu Lostarin jonossa! Jonotettiin ihan nätisti ja päästin vielä sisäänki. Tässä vaiheessa ryhmässä olivat siis: Helbe, Äässi, meikä, Arg, Embe ja Pege. Lostarissa oli kerranki kivaa. Ärsyttää kun sinne aina menee ja yleensä siellä ei ole kivaa. Nyt vaan juoksin ylkerran ja alakerran väliä. Moikkailin, tanssin ja lörpöttelin. Aini ja hermotuin vähän, ku Julius sano et mun pitää ottaa sen kaa Räppibattle Sähköjäniksessä. Tietty se voittaa mut, ku en mä oo ikinä Battlannut (miten vitus se kirjotetaan). Pitää alkaa jo harjottelee jotain upeita riimejä.

PARAS ON VIELÄ TULOSSA...

Kerron tän näin:

Pimeetaksi-vitun pitkä matka-poliisit-sakot-selvittiin

Ehkä kuitenkin vielä parempi juttu tapahtu seuraavana päivänä.Nimittäin Mc Äässin studiopäivä. Oltiin tosi pirtsakassa kunnossa. Meikä teki astalle 2 biisiin pohjat ja lauloin juoppointialaiskuorot taustalle. Äässi veti nappisuorituksella räpäytykset ygösellä purkkiin. Koska kaks biisii ei riittänyt päätettiin hakata nauhalle vielä "Katariinan kamarissa" niin, että mä soitin pianoa väkivaltasesti ja Äässi laulu ja soitti sheikkeriä väkivaltasesti. Mc Frodo soitti rytmimunaa. Biisit on ihan sairaan kovia!!! Laitan tänne linkin ku Myspaceen liitytään. 

No joo. Sit eilen kävin pääsykokeissa Jyväskylässä. Mut ei siitä enenpää. Pääsen jos pääsen. Oli kyllä kiva matkustaa junassa koko päivä. Illalla sulattelin olojani Missen ja Ropon kaa Torissa ja Erottajalla.

Mukavaa elämää. Täynnä säpinää.

-Mc Lobotomia