Täällä ollaan.

Sainkin viettää Kumpulassa vielä yhden ylimäärisen yön, eli tää tulee olemaan nyt eka yö Ilvestiellä. Eiköhän tämä tästä. Vanha huone tuntuu turvalliselta ja täällä saa saunoa niin paljon kun jaksaa. Toki yksityisyys hieman kärsii, mutta kahellaan kahellaan...

Viikonloppu oli mukava. Perjantaina olin vain kotona. Eki tuli käymään. Tehtiin pitsaa ja kateltiin leffoja. Nukahdin aikaisin, sillä seuraavana päivänä jouduin olemaan töissä koko päivän. Yllättävää kyllä, työpäivä sujui vauhdilla. Leimattuani itseni ulos, spurttasin Erin kaa Mirvan liikkeen avajaisiin Forumiin. Siellä (kenkäkauppa Bayla) oli paljon porukkaa, boolia ja lauluesitys. Ei ehitty olla kauaa, sillä olin luvannut mennä Kaikuliinin tupareihin hertsikaan. Ei tunnettu Kaken luota oikeen ketää, kuitenkin oli mukava tunnelma ja mukavan oloisia ihmisiä. Sielläkään ei ehditty olla kauaa, sillä Oranssilla esiintyi Vuk, jota haluttiin mennä katsomaan. Juho ja Fiinu oli myös paikalla. Juho miksasi keikan ja minä ja Fiinu "hoidettiin" valot. Oli ihan sairaan kivaa! Meillä oli upea valoshow ja Vuk sykähdytti jälleen. Häivyttiin keikan jälkeen Hertsikasta ja suunnattiin Milenkaan ja Tenkkaan. Oltais haluttu laulaa Karaokee, mut ei keretty...Illan aikana moikkailtiin ja jutskailtiin myös Panun ja Astan kaa....Eli Anun ja Pastan! Hehe.

Tästä päivästä ei muuta, kun:

Käytiin Kirkkonummen Rossossa. Kirkkonummi ei ollut kaunis paikka. Mikä Kirkkonummea vaivaa? Luulis, että siellä olis järkevän näköistä. Totuus: Matalia 70-luvun taloja ympäriinsä ja yhtäkkiä kaunis puukirkko. Kauhee "keskusta" ja outoja ihmisiä. Pitääks siellä puhuu ruotsii?

Kohta meen saunaan

-Lo